MijnGezondheid.net – Praktijk de Cleijenburgh – Wolvega
Header afbeelding
Hoofdstraat West 10 8471hv Wolvega Tel:0561-612525

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente.

U kunt online een vraag stellen, maar ook een afspraak maken. Daarnaast is het mogelijk een samenvatting in te zien van uw persoonlijke medische dossier, inclusief uw medicijngebruik. Zo heeft u altijd en overal inzage in uw eigen gezondheid.

Als uw medicijnen bijna op zijn, bestelt u ze eenvoudig via Mijngezondheid.net. Daar krijgt u ook inzage in uw onderzoek uitslagen. U hoeft niet meer op een vast tijdstip te bellen voor de uitslag, maar u kunt inloggen wanneer u het uitkomt.

Uw privacy staat voorop! Om ervoor te zorgen dat uw gegevens goed beveiligd zijn, logt u in op Mijngezondheid.net met uw DigiD met sms-verificatie. Heeft u nog geen DigiD met sms? Ga naar digid.nl om het aan te vragen.

Wilt u gebruik maken van MijnGezondheid.net? Klik hier en vul het aanmeldformulier in. Nadat wij uw gegevens hebben geactiveerd ontvangt u van ons een email.

Is uw dossier geactiveerd? Klik hier of op het logo om in te loggen bij Mijngezondheid.net. U kunt dan gebruik maken van de online diensten van het portaal.